Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nylabone on U.S.A:ssa valmistettu kestävä koirienlelusarja, jonka lelut sisältävät koirille mieluisia makuja. Lelut eivät ihmisnenään tuoksu kuin erittäin vaimeasti, mutta koira haistaa herkulliset kanan- ja pekonintuoksut helposti. Eri leluissa on eri maku (maku ilmoitettu tuotteen kohdalla verkkokaupassa).

Lelu on valmistettu pehmeästä, mutta todella kestävästä polyuretaanista ja korkealuokkaisesta kovasta nailonista. Lelut ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Järsiminen puhdistaa samalla koiran hampaita. 

Pakkauksessa on leluille suositeltavat aikuisiän ruumiinpainot. Tuotteet sopivat myös allergisille koirille. 

 

 10 kysytyintä kysymystä vastauksineen Nylabone-tuotteista

 

1. Muovinen purulelu...onko se hyväksi koiralleni?

Muovi kuulostaa vähän negatiiviselta, mutta synteettisiä aineita on monenlaisia. Nylabone ja Dinobone on valmistettu nailonista ja polyuretaanista, jotka ovat kemikaaleille vastustuskykyisiä ja tämän takia elimistölle ystävällisiä aineita.

 

2. Haittaako, jos koirani puree pieniä palasia irti Nylabonesta/Dinobonesta?

Ei, pienet palaset (riisinjyvän kokoiset), joita irtoaa pureskellessa, eivät voi vahingoittaa koiraa. Ne läpäisevä ruuansulatuskanavan kuin ravintokuitu.

 

3. Voiko suuret irtoavat palaset vahingoittaa koiraa?

Voivat, mutta silloin on valittu väärä Nylabone/Dinobone eikä se vastaa koiran purukäyttäytymistä. Tuote on tällöin liian pieni tai liian pehmeä. Paino on otettava huomioon purulelua valitessa. Painosuositukset on merkitty kuhunkin tuotteeseen.

 

4. Voiko koirani elimistö sulattaa synteettiset palaset?

Ei, katso kohta 2. Synteettiset aineet eivät sula, ne kulkeutuvat ruuansulatuselimistön läpi ja tulevat ulostuksen mukana pois. Tämä on suuri etu, sillä myös allergiset koirat voivat järsiä Nylabonea ja Dinobonea.

 

5. Mikä tekee Nylabonesta/Dinobonesta paremman tuotteen koiralleni kuin muut tavanomaiset (orgaaniset) purulelut?

Nylabone/Dinobone pysyy puhtaana ja kovana. Se muodostaa kovan pinnan, josta järsinnän yhteydessä nousee pieniä haivenia. Haivenet puhdistavat koiran hampaita ja hierovat ikeniä. Suurin osa muista tuotteista tulevat pehmeiksi ja kuolaisiksi ja naudanluut hinkkaavat hampaista kiillettä ja aiheuttavat turhaa kulumista.

 

6. Pitääkö koirani muovisesta puhuluusta?

Suurin osa koirista rakastaa sitä, materiaali houkuttaa järsimään ja leikkimään. Monet koirat pitävät esim. (mädäntyneen) puun järsimisestä, joka voi olla vaarallista. Nylabone/Dinobone on turvallinen ja puhdas.

 

7. Onko lisätty makua?

On, kaikki Nylabone/Dinobone -tuotteet sisältävät hitusen makua. Ihmisnenällä tuskin havaittava, mutta koira haistaa kyllä. Makua ei kuitenkaan ole niin paljon, että koira kuolaisi sen haistaessaan.

 

8. Onko Nylabone/Dinobone tuotteet kalliita?

Tuote vaikuttaa kalliilta, mutta se on todella ekonominen kestävyytensä ansiosta. Nylabone/Dinobone kestää paljon kauemmin kuin muut lelut. Lisäksi säästöä tulee eläinlääkärikustannuksissa kun tuote on turvallinen.

 

9. Pysyykö koira kiinnostuneena Nylabone/Dinobone lelustaan?

Luultavasti koira ei menetä mielenkiintoaan, koska ne haluavat järsiä. Jos näin kuitenkin käy, voit keittää lelun jonkun koirasi mielimaun kanssa. Anna lelun jäähtyä. Tämän jälkeen koiralla on lelu, jossa on sen lempituoksua.

 

10. Mikä Nylabone/Dinobone on paras koiralleni?

Perussääntö: Lelun täytyy olla niin kova, ettei koirasi voi rikkoa sitä (kuluminen on ok). Lisäksi lelun tulee olla niin suuri, että koirasi juuri jaksaa kantaa sitä. Mieluiten liian suuri kuin liian pieni. Pennut eivät aa järsiä kovaa materiaalia, koska se voi haitata niiden maitohampaita. Pennut aloittavat aluksi pehmeällä Nylabonella/Dinobonella ja hampaidenvaihdon jälkeen niille voi antaa kovemman puruluun. Sinun tulee muistaa katsoa painosuosituksia pakkauksista ja tuntea koirasi järsimistavat.