Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Snak-Attak ja Deli-Dent -koiranherkut ovat myös edustamamme Unipet International Ltd:n tuotteita. Sarjaan kuuluu myös Herba-Dent-herkku. Ihanteellinen herkkupala jokapäiväiseen palkitsemiseen, herkutteluun tai tekemisenpuutteeseen. Muoto ja koostumus auttaa puhdistamaan ja vahvistamaan koiran hampaita. Varastosta löytyy suurin osa makuvaihtoehdoista, mutta jos olette kiinnostuneet muista mauista, ottakaa yhteyttä.

 

Snak-Attak: Oikea steriloitu naudanluu, jossa makutäyte. Sisältää myös oikeita kuivattuja palasia makunaolevasta tuotteesta. Makuvaihtoehtoja on paljon. Suoraan varastosta löytyvät pekoni, juusto, kana ja possu/omena. Sarjaan kuuluu myös savustettu luu lihamakutäytteellä (löytyy varastosta).

 

Deli-Dent: Keinotekoinen luu, jossa makutäyte. "Luun" valmistukseen on käytetty vehnätärkkelystä, vettä, soijajauhoja, hiivaa, rosmariiniöljyä ja E-vitamiinia. Ei pirstaloidu eikä lohkeile teräviksi paloiksi. Maku on lisätty nestemäisessä muodossa. Makuvaihtoehtoja on runsaasti. Varastosta löytyvät pekoni, juusto, kana ja pähkinä.