Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TyyliTipu-verkkokaupan tarkoituksena on palvella “kanaihmisiä”, tarjoamalla hyödyllisiä tuotteita lemmikkikanoille sekä koriste-esineitä omistajien ja keräilijöiden iloksi. Joitain tuotteita on tarjolla myös jälleenmyyjille.

 

TyyliTipu on Hentastic-tuotesarjan tukku- ja jälleenmyyjä Suomessa. Tarjontaan kuuluu kanaherkkujen lisäksi myös saman valmistajan (Unipet International Ltd) ruokia luonnonlinnulle (ks. Wild Bird) ja herkkuja koirille (ks. Snak-Attak ja Deli-Dent). Nylabone on edustamamme koirien makulelu-sarja. Tukku- ja jälleenmyynnissä meillä on myös Amerikkalaiset FowlStuff-munintakopit, joihin kuuluu seinään kiinnitettävän perusmallin lisäksi pienempi perusmalli sekä seinän läpi vietävä malli, josta munat saa kerättyä häkin ulkopuolelta. Tuotteet ovat erittäin käteviä; helppoja asentaa sekä helppoja puhdistaa. Kauttamme voi tilata myös kaikkia Versele Laga -eläintenruokia ottamalla yhteyttä sähköpostitse (tyylitipu@hotmail.fi) tai Ota yhteyttä -lomakkeella.  


Kauttamme on saatavissa myös kaikki korkealaatuiset saksalaiset Small Foot ja Small Foot Design lelut. Yritys on erikoistunut puuleluihin, mutta valikoimasta löytyy myös pehmoleluja. Kana- ja tipuleluja sekä -pelejä löytyy kaupan sivuilta suoraan varastosta. Muut tuotteet (Kuvasto) voi tilata sähköpostilla (tyylitipu@hotmail.fi) tai Ota yhteyttä -lomakkeella.